ТПВ Тампере – Тампере Юнайтед, прогноза (31/05/2018)

В последния ден от месец Май е предвиден да се изиграе един мач от програмата на 3-то ниво на финландския футбол – Каконен, група Ц. Съперници са тимовете на ТПВ Тампере и Тампере Юнайтед.

Както се вижда, това е градско дерби.

Тампере Юнайтед продължава да затъва!

За българските любители на футбола е познат повече отбора на символичните гости. Преди доста години вече Тампере Юнайтед беше един от отборите, станал любимец на червената част от футболна България.

Сега, обаче, тимът е далеч от тези си добри времена, когато беше един от водещите финландски тимове и участваше в Европа. Вече няколко поредни сезона отборът се лута в посредствеността на долните дивизии във Финалндия.

И през настоящата кампания не е по-различно. След шест изиграни кръга до сега Юнайтед има едва 2 победи и то срещу тимове от зоната на изпадащите – Нерпест Крафт и Якобстад.

Затвори залог по време на мач – вече и автоматично със задаване на печалба!

ТПВ Тампере е във върхова форма!

ТПВ Тампере са на другия полюс. Отборът е най-добрият в тази група на Каконен лигата. Той е единственият без загуба до момента. Нещо повече, няма загубена точка – 5 победи в 5 мача.

Домакините са отборът с най-силно нападение и най-добра защита в тази група. А миналия сезон спечелиха две лесни победи срещу Тампере Юнайтед – 4-0 като домакин и 3-1 като гост.

Прогноза за ТПВ – Тампере Юнайтед

По всичко личи, че ТПВ са фаворит и в днешния мач. Изглежда напълно логично да се очаква да си вземат мача още преди почивката. Прогноза: 1/1-Първо Полувреме/Краен Изход.

Футболни прогнози!

Материалът ТПВ Тампере – Тампере Юнайтед, прогноза (31/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/тпв-тампере-тампере-юнайтед-прогноза/

Comments Off on ТПВ Тампере – Тампере Юнайтед, прогноза (31/05/2018)

Comments are closed.