Транс Нарва – Левадия Талин, прогноза (08/05/2018)

Това е първи 1/2-финален мач от турнира за купата на Естония. Съперници ще са елитните тимове Транс Нарва и Левадия Талин.

Левадия Талин

Гостите са фаворит в този сблъсък, който ще се реши само в един мач. Като един от трите най-силни отбора в тази Балтийска държава очаквам те да наложат волята си от самото начало. Така ще си улеснят развоя на срещата с евентуален ранен гол или два преди почивката.

В предишния стадий от надпреварата отново като гост, Левадия отстрани един от най-големите си съперници Номе Калю с минимална победа – 1:0. Днес задачата им изглежда по-лесна.

Най-вече предвид моментната форма на отбора – 8 победи и едва 2 равенства в предишните им 10 официални мача. Повечето от тези 8 победи бяха убедителни извоювани на ПП/КИ.

Увеличени коефициенти от Betfair – всеки ден за всички клиенти!

Транс Нарва

Транс Нарва едва ли таят особени надежди за класиране на финала. Въпреки че са непобедени в последните си 7 домакинства.

В повечето от тези мачове те играха с посредствени отбори. Изключвам равенствата с Номе Калю и с днешния им съперник – Левадия.

Прогноза

Сега, обаче, не очаквам столичани да подценят срещата. И както вече споменах, вероятно ще вкарат гол преди почивката. Прогноза: 2/2-ПП/КИ.

Бурирам Юнайтед – Джеонбук Моторс, прогноза (08/05/2018)

Материалът Транс Нарва – Левадия Талин, прогноза (08/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/транс-нарва-левадия-прогноза/

Comments Off on Транс Нарва – Левадия Талин, прогноза (08/05/2018)

Comments are closed.