Трети квалификационен кръг Лига Европа

Интер Баку - Атлетик Билбао
Трети квалификационен кръг Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Няма база за сравнение между футбола в Азербайджан и футбола в Испания. Атлетик Билбао са гранд от световна класа, който при добро стечение на обстоятелствата може дори да спечели Лига Европа. В миналия кръг Интер Баку се измъкнаха на косъм от Хафнафьодур, в първия кръг също продължиха на магия, но сега противникът им е от съвсем различна вселена и нямат шанс. В първия мач Атлетик победиха с 2:0. Ако подходят поне малко сериозно към мача, гостите ще спечелят без проблеми. Прогноза 2.

Рубин Казан - Щурм Грац
Трети квалификационен кръг Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

В първия мач двата тима направиха един много зрелищен мач, който в крайна сметка завърши с победител Рубин Казан. Победата с 3:2 обаче не може да ги отпусне и ще гонят още една победа в реванша тази вечер. Макар и да са неубедителни в местното първенство, Рубин си остават по-добрият тим в тази двойка. Прогноза 1.

Розенборг - Дебрецен
Трети квалификационен кръг Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Най-големият гранд в историята на норвежкия футбол продължава успешния си поход в Лига Европа, където до момента имат 4 победи и 1 равен. Пътят на Дебрецен е далеч по-труден и като че ли ще свърши след този мач. Унгарците загубиха у дома с 2:3 и сега ще трябва да гонят дивото. Дивото обаче е твърде бързо и изглежда недостигаемо - Розенборг е много силен отбор, като дава сериозна заявка и за титла през този сезон в местното първенство. Прогноза 1.

АЕК Ларнака - Бордо
Трети квалификационен кръг Лига Европа
Час - 20:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Тук също не може да става и дума за сравнение между класата на двата отбора. Само като кажем, че един срещу друг излизат кипърски срещу френски отбор, трябва да ви става ясно какво е положението. Всъщност Бордо вече могат да се чувстват като сигурни участници в следващия етап, след като в първата срещу се справиха без проблеми с 3:0. Дано само да подходят така сериозно и към мача-реванш. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_6.html

Comments Off on Трети квалификационен кръг Лига Европа

Comments are closed.