Уеска – Барселона Б, прогноза (16/04/2018)

уеска барселона б прогноза

Залог за Уеска – Барселона Б, публикуван във форума за прогнози. Начало на мача: 22:00.

Прогноза: Уеска ще се подхлъзне срещу Барселона Б!

oberti: Барселона Б или Равен – Двоен Шанс @ 2.10

Хуеска е в топ 5 на най-добрите домакини в Сегунда Дивисион за този сезон с 11 победи, 5 равни и само 1 загуба. Намира се на 4-та позиция, даваща право на плейофи за промоция.

Но може би забелязвате, че от средата на Февруари са опънали ръчната спирачка по неизвестни за мен причини. Единствено си обяснявам това им държание с нежелание да влизат в Примера поради липса на финанси?

Betfair мнение – надежден и различен букмейкър!

Въпреки това, Хуеска записаха първата си загуба у дома преди месец срещу лидера Спортинг Хихон. Като до сега бяха непобедени на свой терен.

Днес на гости ще им дойде Барселона Б. Те пък са застрашени от изпадане от Сегунда Дивисион и ще изпаднат, ако не започнат да побеждават в оставащите 8 срещи.

Не вярвам от управата на Барселона да искат вторият отбор, който бълва свежи попълнения и млади таланти, да искат да изпаднат в по-долна дивизия от Сегунда. Все пак, за да се обиграват младите таланти им е нужна достойна конкуренция.

Нежеланието на Хуеска да се промотира и желанието на Барселона Б да остане в Сегунда ме кара днес да потърся поредният провал за Хуеска. Но ще съм предпазлив и ще заложа на двоен знак, вместо директно на победа за гостите.

Ал Хилал Рияд – Естеглал Техеран, прогноза (16/04/2018)

Материалът Уеска – Барселона Б, прогноза (16/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/уеска-барселона-б-прогноза/

Comments Off on Уеска – Барселона Б, прогноза (16/04/2018)

Comments are closed.