Универсидад Католика – Индепендиенте дел Вале, прогноза (12/06/2018)

Универсидад Католика дел Еквадор е домакин на Индепендиенте дел Вале в мач от първенството на Еквадор.

Индепендиенте дел Вале

Ще започна с по-интересният тим на гостите. Те са предградие на столицата Кито. През 2006 са купени от група бизнесмени. Влизат в елита и всяка година се борят за челно място. А през 2016 правят фурор за Копа Либертадорес, като играят на финала.

Явно напоследък нещо негативно се случва в клуба. След обичайно доброто начало този сезон, отборът се срина на 8 място. Инкасираха 6 загуби в последните си 7 мача и буквално провалиха сезона си.

Играят отворен и атакуващ футбол. Затова са и харесвани от всички фенове в родината си. За 16 срещи имат голова разлика 20-20.

Като гости имат 3 победи срещу отбори от втората половина на таблицата, 1 равен и 4 загуби. Включително и от последният в класирането. Отбелязали са в 7 от тези 8 мача.

Промени залог от пуснат фиш – вече е възможно!

Универсидад Католика дел Еквадор

Домакините от Кито са среден отбор без претенции. Обаче правят неочаквано силен сезон. Показват резултатен и атрактивен футбол. Заемат 3-о място.

На своя терен са в стихията си. Имат 1 равен, загуба с 1:2 от водача ЛДУ и 6 победи, като 5 от тях са и с повече от гол разлика.

Прогноза

Очаквам двуостър мач между два отбора, практикуващи атрактивна игра. А победата да грабне тима в по-добра спортна форма – този на домакините, в голов трилър.

Би трябвало Универсидад Католика и да са мотивирани да прекъснат черната си серия от 5 загуби срещу съперника си. Момента е подходящ да го сторят.

Белгия – Коста Рика, прогноза (11/06/2018)

Материалът Универсидад Католика – Индепендиенте дел Вале, прогноза (12/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/универсидад-католика-индепендиенте/

Comments Off on Универсидад Католика – Индепендиенте дел Вале, прогноза (12/06/2018)

Comments are closed.