Уотфорд – Нюкасъл, прогноза (05/05/2018)

Уотфорд е домакин на Нюкасъл в мач от английската Висша лига.

Нюкасъл си свърши работата този сезон

За гостите сезонът на практика завърши преди 3 кръга, когато след домакинската победа с 2:1 над Арсенал те спечелиха 41 точки. Които според специалистите им гарантират оставането във Висшата лига. Последваха две минимални, но загуби от Евертън и Уест Бромич с по 0:1.

За опитен специалист като Рафа Бенитес е ясно, че след като работата е свършена, трудно може да мотивира футболистите си в оставащите 2 кръга до края. Все пак, очаквам Джордитата да се опитат да спрат серията от 4 поредни загуби срещу Уотфорд, последната от тях с унизителното 0:3 на техния „Сейнт Джеймсис“.

Футболна статистика за мачове!

Уотфорд все още е застрашен от изпадане

Домакините вече 7 кръга са без победа и в 5 от тях не са отбелязвали гол. Те все още са на 6 точки над чертата за изпадане, но за тяхно нещастие всичките отбори след тях са изиграли с мач по-малко.

В състава им има и няколко контузени футболисти от средата на терена и в атака. На това в известен смисъл се дължи и слабото им представяне в последно време.

Лестър – Уест Хям, прогноза (05/05/2018)

Прогноза за Уотфорд – Нюкасъл

Едно равенство едва ли ще гарантира пълно спокойствие на Уотфорд преди последния кръг. Но пък вероятно ще е достатъчно за запазване мястото им в елита.

Според мен един хикс е приемлив изход и за двата отбора. А при положение, че Уотфорд и Нюкасъл трудно бележат голове, то вероятността да се стигне до равенство от рода на 2:2 или 3:3 е много малка.

Материалът Уотфорд – Нюкасъл, прогноза (05/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/уотфорд-нюкасъл-прогноза/

Comments Off on Уотфорд – Нюкасъл, прогноза (05/05/2018)

Comments are closed.