Уотърфорд – Сейнт Патрикс, прогноза (08/06/2018)

Първенството на Ейре е едно от малкото в Европа, които поддържат огъня в навечерието на Световното първенство. За петък са предвидени да се изиграят 3 мача. В най-интересният от тях ще се срещнат 3-ият в класирането Уотърфорд и 5-ия Ст Патрик’с.

Уотърфорд е много силен домакин!

Уотърфорд разчитат много на своите домакинства. До момента отборът е спечелил 8 от 10 си мача на своя стадион. Тук преклониха глави дори и лидерите в класирането Корк Сити и Дъндолк.

7 от тези 8 победи, за които споменах, бяха спечелени на ПП/КИ. Също така 6 от тези 8 победи бяха с над 2,5 гола: 4-0, 2-1, 3-0, 2-1, 2-1, 2-1. Както се вижда, нападателното звено на тима работи доста добре.

Топ футболни залози днес!

Сейнт Патрикс е в черна серия от загуби!

Ст Патрик’с поизпуснаха парата напоследък. Те допуснаха 3 последователни загуби в предишните си 3 мача. Включително и 1-2 срещу последния в класирането Брей Уондърърс в предишния кръг. Определено не са в кондиция.

В тези 3 загубени мача, за които споменах, получиха 9 гола във вратата си. Освен това, като цяло са слаб гост – 7 загуби в 11 мача далеч от дома до момента.

Прогноза за Уотърфорд – Сейнт Патрикс

Първият мач между двата отбора, игран по-рано на терена на Уотърфорд, завърши само 2-0 за домакините. Сега, обаче, очаквам в двубоя да има поне 3 гола, както и Уотърфорд да спечели лесна победа на ПП/КИ.

* Този залог е генериран чрез функцията Създай Залог на bet365.

Материалът Уотърфорд – Сейнт Патрикс, прогноза (08/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/уотърфорд-сейнт-патрикс-прогноза/

Comments Off on Уотърфорд – Сейнт Патрикс, прогноза (08/06/2018)

Comments are closed.