Фарьорски острови – Латвия, прогноза (22/03/2018)

В столицата на Фарьорските острови Торшавън ще се проведе един любопитен приятелски мач между два сравнително равностойни отбора.

Фарьорски острови са с непримирим дух!

Представителите на 50 хилядната островна държавица винаги са ми били симпатични със своя борбен и непримирим дух. Той не ги напуска дори и когато срещат някой от грандовете в Европа.

Още в първия си официален мач през 1990 година те сътворяват една от най-големите изненади в световния футбол. Тогава на неутрален терен в шведския град Ландскруна побеждават явно подценилите ги австрийци с 1:0.

В последните световни квалификации за Русия 2018 те постигнаха най-доброто си класиране – четвърто място. В група с Португалия, Швейцария, Унгария, Латвия и Андора. И актив 9 точки от 10 мача след 3 равенства и две победи – 1:0 у дома срещу Андора и 2:0 като гост в Латвия.

Точно Латвия ще е техен противник в четвъртък.

Игра с футболни прогнози и награди всеки ден!

Латвия разочарова в последните години!

В предишното гостуване тук латвийците се добраха до нулевото равенство след като се бранеха в по-голяма част от двубоя. Тогава домакините изпълниха 6 ъглови удара срещу нито един за Латвия. И отправиха 18 удара (13 от тях неточни) към вратата на 37 годишния ветеран Андрис Ванинс, вратар на швейцарския ФК Цюрих.

Въобще с малки изключения, Латвия разочароват с представянето си в последните години. Така и не могат да се доближат до резултатите си от преди 14 години, когато стигнаха до финалите на Европейското първенство в Португалия 2004.

Те са с 3 поредни загуби в приятелски мачове в края на миналата и началото на 2018 от С. Арабия, Косово и Южна Корея.

Филипини – Фиджи, прогноза (22/03/2018)

Прогноза за Фарьорски острови – Латвия!

Очаквам храбрите фарьорци да продължат успешните си игри срещу Латвия и да не загубят мача.

* 0.0 Азиатски Хендикап = Равенство Няма Залог.

Материалът Фарьорски острови – Латвия, прогноза (22/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/fariorski-latvia-prognoza/

Comments Off on Фарьорски острови – Латвия, прогноза (22/03/2018)

Comments are closed.