ФИНЛАНДИЯ ПЪРВА ДИВИЗИЯ

Хелзинки - Лахти
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Двубой между първия и втория в класирането. Това обикновено е предпоставка за едно голямо дерби, но е факт, че домакините играят един страхотен за нивото на Финландия футбол и след само 17 мача вече са си осигурили аванс от 12 точки пред втория Лахти. Хелзинки имат 10 победи и 2 равенства в последните си 12 мача. Гостите са втори, но загубиха в последния кръг, а и се представят неубедително като гости. Прогноза 1.

ФК Интер - ТПС Турку
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
Още една резонна победа за домакинския отбор ще потърсим този двубой. Интер спечелиха последните си три мача срещу ТПС, а сега гостите са в много по- лошо състояние оттогава. В момента те заемат незавидната последна позиция с 12 загуби от 16 мача. Трудно ще се противопоставят като гости на стабилния тим на Интер. Прогноза 1.

Сейняйонен - ИФК Мариенхам
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Домакините са в една отлична серия от 6 поредни победи, която очакваме да бъде продължена срещу отбора на Мариенхам, който има само 2 победи в последните си 12 двубоя. Домакините са на второ място във временното класиране, докато гостите са на пред-предпоследно място. Любопитното е, че Сейняйонен са допуснали само 2 гола в 7-те си мача пред собствена публика. Двата отбора вече играха веднъж в началото на първенството, когато Сейняйонен се наложиха с класическото 3:0. Прогноза 1.

КуПС Куопио - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10
Два много равностойни състава, които имат еднакъв актив от точки и се представят по много подобен начин. И двата отбора се представят горе-долу еднакво и като домакин, и като гост, така че едва ли и домакинското предимство на КуПС ще натежи много. Много удобен мач за залог на равенство. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_2.html

Comments Off on ФИНЛАНДИЯ ПЪРВА ДИВИЗИЯ

Comments are closed.