Финландия 1 лига

ВПС Вааса - ФК Лахти
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Последният във временното класиране на финландското първенство ВПС Вааса приема далеч по-добре представящият се тим на Лахти. Домакините са с актив от едва 5 точки, докато противникът им е извоюват тройно повече точки. Най-важното нещо, което ни кара да заложим спокойно за гостите, е случилото се в последните два мача между двата отбора от миналия сезон. В тях Лахти спечелиха без никакви проблеми - с 3:1 и 4:1. Сега разликата в нивото на представянето на двата отбора е още по-голяма, така че няма за какво да очакваме нещо по-различно. Прогноза 2.

ХИК Хелзинки - Сейняйоен
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Още един много хубав за залог двубой. ХИК Хелзинки са действащия шампион на страната и с показаното от началото на кампанията демонстрират, че нямат намерение да сдават титлата. ХИК са водачи във временното класиране. Противникът им е също един от силните финландски отбори, но показват лоша форма - 2 загуби в последните 3 мача. ХИК имат 6 победи и 1 равен в домакинските си двубои от началото на кампанията, предполагаме, че доминацията им ще продължи. Прогноза 1.

Интер Турку - КТП Котка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Домакините не се намират в оптимална форма, но това е може би идеалния противник за връщане към пътя на победите. Двата отбора играха един срещу друг в началото на май, когато Интер спечелиха без никакви затруднения с 4:1. Макар и да не са в добра форма, Интер продължават да се намират на много по-предна позиция в класирането. Прогноза 1.

ИФК Мариенхам - КуПС Куопио
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Домакините, които имат 3 победи в последните си 4 домакинства, се изправят срещу отбор, който няма победа вече 7 поредни кръга. Единствено доброто начало на сезона държи гостите извън зоната на изпадащите. Мариенхам имат 2 победи и 1 равен в последните си три двубоя срещу КуПС. При този коефициент е много добра оферта да се пробва нова тяхна домакинска победа. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/1.html

Comments Off on Финландия 1 лига

Comments are closed.