Фин Харпс – Атлоун Таун, прогноза (01/06/2018)

Фин Харпс и Атлоун Таун излизат един срещу друг в мач от Първа Дивизия на Ирландия.

Атлоун Таун е по-слаб от всякога!

Отчайващо начало на сезона за гостите. Те стартираха с 11 загуби в първите 13 кръга в Първа дивизия на Ирландия. А само преди 5 години те спечелиха първото място в нея. Но след една година във Висшата лига, се върнаха по-слаби от всякога и редовно са на последните места в класирането вече четвърти сезон.

Миналия петък прекъснаха серия от 6 поредни загуби с домакинско равенство 1:1 с Лонгфорд. Мач, в който са играли добре и дори са имали шанс да поведат с 2:0. Това вероятно ще повдигне самочувствието в отбора и ще се опитат да продължат в същия дух и при това гостуване на Фин Харпс.

Бонус залози от bet365 – виж всички промоции!

Фин Харпс разчита на стабилна защита!

Преди година домакините изпаднаха от Висшата лига и бяха сочени за един от главните кандидати за първото място. В последните 3 кръга, обаче, изпаднаха в мини криза и спечелиха само 1 точка. При това противниците им бяха два от последните 3 отбора в класирането – Уексфорд и Коб Рамблърс.

Една нова издънка срещу слабака в лигата ще е прекалена. И Харпс едва ли ще пропуснат възможността да се върнат на победния път. Все пак, 1 гол в споменатите 3 мача не е добър атестат за нападателите им. Едва 15 гола са вкарали те за 13 кръга и голяма заслуга за спечелените 22 точки е на защитата, допуснала само 11 гола.

ТПС Турку – КуПС Куопио, прогноза (01/06/2018)

Прогноза за Фин Харпс – Атлоун Таун

Само след 3 дни в понеделник Харпс гостуват на Лонгфорд и не е изключено при добро развитие на мача с Атлън Таун да щадят силите си. Все пак, става въпрос за полупрофесионалисти, които не са толкова добре подготвени физически. В състава на домакините има и 3-4 контузени футболисти, което може да е причината за слабите им игри в последно време.

Накрая и статистиката от преките двубои в последните години, която не е толкова определяща, но все пак сочи едва 6 гола общо в 5 мача и едно нулево равенство тук през 2015. През пролетта мача в Атлън завършва 1:1.

При подобни обстоятелства предполагам, че домакините ще се задоволят с една рутинна победа с 1-2 гола. Тук се застраховам с азиатската линия от под 3.5 / 4.0 гола. Но реално мача ще го играя под 2.5 гола @ 3.50.

Материалът Фин Харпс – Атлоун Таун, прогноза (01/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/фин-харпс-атлоун-таун-прогноза/

Comments Off on Фин Харпс – Атлоун Таун, прогноза (01/06/2018)

Comments are closed.