Франция – Андора: Прогноза и коефициенти за европейска квалификация

Единичен: Текущ
Европейска квалификация
21:45/10 сеп.
Франция - Андора
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Класирането на “петлите” за Евро 2020 все още не е напълно сигурно. Три тима са окупирали върха в група “H”, а Исландия и Турция не дават повод за отпускане във френските редици. Напротив, възпитаниците на Дидие Дешан са принудени да спечелят идния двубой и то с възможно най-убедителен резултат.

С оглед огромните разминавания в спортно-техническия потенциал на двете селекции, Франция попада в ролята на абсолютен фаворит. Дори някои букмейкърски къщи са изключили опцията за залог на краен изход 1. Разбира се, няма да ви предложа толкова ясно събитие, а ще опитам да потърся по-стойностен коефициент.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

В предходната ми прогноза, която дойде от мач със сравнително сходен характер, дадох предимство на Белгия до почивката. Уви, “червените дяволи” бяха по-пестеливи и стигнаха до минимален успех в началните 45 минути. И тук обаче ще заложа на положителна развръзка до паузата за по-силния състав, доверявайки се на хендикап, т.е. Франция да се прибере на почивката с аванс от две попадения.

Факт е, че Дешан има известни въпросителни с окомплектоването на стартовата единайсеторка, но те ми се струват крайно неуместни като аргумент за съмнително стечение на обстоятелствата в идния двубой. Независимо от титулярите, Франция ще победи убедително своята по-скромна съседка и ще удържи първата позиция в групата.

Публикация Франция – Андора: Прогноза и коефициенти за европейска квалификация публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/france-andora-10-09-19/

Comments Off on Франция – Андора: Прогноза и коефициенти за европейска квалификация

Comments are closed.