Франция – Германия, прогноза (16/10/2018)

Прогноза за Франция – Германия от Лига на Нациите.

Лига на нациите, Лига А, Група 1

В тази група Франция е с 4 точки, Холандия е с 3 точки, Германия е с една точка.

  • 06.09, Германия – Франция 0:0.
  • 09.09, Франция – Холандия 2:1.
  • 13.10, Холандия – Германия 3:0.

Футболна Прогноза – любимата игра на феновете!

Франция и Германия – последните два световни шампиона

Франция влиза в сблъсъка след разочароващ резултат 2:2 у дома срещу Исландия. А Германия – след серия от разочароващи резултати.

След загубата навън срещу Холандия, Германия записа един антирекорд – за първи път не успява да отбележи в три последователни турнирни мача. И изравни друг антирекорд – за трети път в историята си записва пет загуби в рамките на една календарна година.

Почти не остават мачове до края на годината на Германия. Така че Маншафтът ще се опита да не постави нов антиректорд и да задържи загубите за календарната година на пет.

Треньорът и играчите на Германия са под напрежение

Поражението с 0:3 срещу Холандия покачи още повече напрежението върху Йоахим Льов. Но той ще запази поста си независимо от резултата срещу Франция. Загубата от Лалетата покачи още повече напрежението и върху играчите.

Хумелс например е бил недоволен от отношението на медиите и феновете след мача с Холандия. Казал е, че те в момента нападат футболистите за всичко. А отборът не е имал нито един лош мач след Световното и в мачът с Холандия лошият късмет в оползотворяването на положенията е попречил на отбора. Думите на Хумелс са разгорещили още повече негодуванието на феновете.

В интерес на истината, Хумелс е по-скоро прав. Конкретно срещу Холандия, Германия създаде достатъчно чисти голови положения. Получаването на нови два гола за 0:3 в дълбокия край на мача е логично, защото отборът накрая се оголи да атакува още повече.

Загубата от 0:3 по брой чисти голови положения в мача не е загуба 0:3. Но за нас, залагащите, е чудесна за сегашния мач Франция – Германия, защото оформя изгодни коефициенти за Бундестима.

Роскилде – Нествед, прогноза (16/10/2018)

Прогноза за Франция – Германия

Макар и Франция да записа 2:2 срещу Исландия, отборът е в много добра форма и е най-силният в света. Макар и Германия да записа 0:3 срещу Холандия, тимът създаде достатъчно чисти голови положения и резултатът е силно нереален за показаното на терена.

Смятам, че при моментните спортни форми на Франция и Германия, Петлите ще побеждават в 40% от случаите. В конкретно този мач Франция ще побеждава в 50% от случаите, защото отпадна единият титулярен защитник на Германия.

50% отговаря на коефициент 2.00. Коефициентите за „Х2“ са над 2.00, следователно в тях има стойност.

В bet365 „Х2“ е коефициент 2.15. „Х“-а е 4.10, „2“ е коефициент 5.00, двете правят коефициент 2.2527. Предлагам ви да не залагате на 2.15, а на 2.25. Трябва да заложите 54.95% от сумата на 4.10 и 45.05% от сумата на 5.00.

Топ факти за Франция – Германия

  • Франция нямат загуба в последните си 14 мача.
  • Франция не са губили в последните 5 свои домакинства.

Материалът Франция – Германия, прогноза (16/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/франция-германия-прогноза/

Comments Off on Франция – Германия, прогноза (16/10/2018)

Comments are closed.