Френска Лига 1

Ница - ПСЖ
OGC NICE
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Ница се представят прилично като домакини, но това едва ли ще им помогне да се противопоставят успешно на ПСЖ. Гранда от Париж в момента е друга класа за останалите френски отбори. ПСЖ вече са почти сигурни шампиони, като имат 10 аванс пред втория Монако и не се вижда къде ще загубят този аванс. Гостите са в серия от 6 поредни победи, като 5 от тях станаха и с хендикап. Очакваме футболистите на Лоран Блан отново да спечелят с поне два гола разлика.

НАК Бреда - Утрехт
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.60
Сигурност - 4/10
Причината да очакваме срещата да завърши наравно е, че и двата тима започнаха да правят много равенства в последните кръгове, а и освен това НАК и Утрехт са много близо в класирането и са равностойни. Домакините са с актив от 33 точки, а гостите с 31. НАК Бреда направиха 4 равенства в последните си 5 мача, а Утрехт имат 3 Х-а за последните си 5 мача. Прогноза Х.

Беленензес - Пасош Ферейра
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.88
Сигурност - 5/10
Битката на дъното в португалското първенство. Беленензес са на последно място в класирането и с оглед на формата им е твърде вероятно да изпаднат. Те спечелиха едва две точки в последните си седем мача, което е достатъчно показателно за състоянието им. Гостите до скоро бяха на последно място, но в последните кръгове играят страхотно и вече са на 4 точки пред зоната на изпадащите, което им дава нужното спокойствие. Гостите спечелиха 3 от последните 4 мача. Смятаме, че отборът в подем ще победи. Прогноза 2.

Молде - Волеренга
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Първи кръг на норвежкото първенство. В миналото Молде завършиха на 6-то място с актив от 44 точки, докато Волеренга финишираха на 11-та позиция с 36 пункта. Молде направиха най- силните си игри в купата, където спечелиха на финала срещу Розенборг. Сега обаче началото на купата е далеч и домакините ще трябва да насочат всички усилия в първенството. Молде играят почти перфектно срещу този съперник (имат 5 победи в последните 6 мача), а и безспорно са по- титулуваният отбор. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/1_28.html

Comments Off on Френска Лига 1

Comments are closed.