Футболният шампионат на Франция

Монпелие - Марсилия
Marseille
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.40
Сигурност - 5/10
Марсилия имат достатъчно големи шансове да спечелят в гостуването си на Монпелие. Домакините имат само една победа в последните си 6 мача, което е нормално с оглед на факта, че Монпелие не се борят за нищо. Гостите могат да се борят за участие в Лига Европа през другия сезон. Марсилия спечелиха трите си последни срещи със Монпелие и сега има достатъчно причини да очакваме, че ще направят 4-та поредна победа в директните двубои. Прогноза 2.

Шалке 04 - Айнтрахт Франкфурт
Германия
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Шалке не би трябвало да допускат загуба на точки срещу средняка Айнтрахт, ако искат да запазят мястото си в тройката. Отзад напират доста отбори и няколко грешки на домакините могат да ги изхвърлят дори и от четворката. От другата страна са Айнтрахт, които вече са си осигурили оставането в дивизията и нямат цели, които да преследват. Казваме това, за да разберете кой ще бъде по- нахъсаният тим. Освен това, Шалке са отлични домакини и смятаме, че няма да имат затруднения в този двубой. Прогноза 1.

Локерен - Андерлехт
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 7/10
Локерен могат да бъдат доволни, че стигнаха до първата шестица за плейофната фаза на първенството и едва ли имат надежди за нещо повече, докато гостите са най- добрият белгийски тим в исторически тим и за тях моментното 4-то място си е направо срамно, така че те трябва да запиша победа. Тя би им била първа като гост чак от 15 декември. Това е големият проблем за гостите, който ги държи засега настрана от борбата за първото място. Сега е много важно най- сетне да запишат успех като гост, най- вече за самочувствието им. Смятаме, че ще го постигнат, все пак те имат 7 победи в последните 9 двубоя срещу Локерен. Прогноза 2.

Бохемиънс - Теплице
Чехия
Час - 21:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Бохемиънс са на предпоследно място, докато Теплице са четвърти и се борят за място в европейските клубни турнири. Домакините най- вероятно ще изпаднат, ако продължават с много слабите си игри. Те имат само една победа от 14 септември насам. Теплице показаха ясно кой е по- добрият отбор в края на септември, когато разбиха Бохемиънс с 5:1. Прогноза 2.

ТВ програма
21:30 Шалке - Айнтрахт Франкфурт -> Eurosport 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/04/blog-post_11.html

Comments Off on Футболният шампионат на Франция

Comments are closed.