Футболни прогнози на живо

Футболни прогнози на живо – Неделя 13 Октомври 2019

В интернет и в типстър средите, повече забелязваме футболни прогнози преди началото на мачовете, като това е стандартна процедура. Много типстъри дават прогнози преди началото на мачовете, а не когато те се играят, т.е футболни прогнози на живо същ о могат да се правят, но се все пак и фактора време тук е от ключово значение. Ние ще дадем съвети, как да играете по време на мачовете, като нашите прогнози ще бъдат преди мача, но в същото време ще направим футболни прогози на живо за мачовете в Неделя.

Тази седмица имаше доста квалификации и както виждаме, те продължават и на 14, 15 Октомври 2019, но ние ще се съсредоточим върху клубния футбол и ще направим футоблни прогнози на живо за първенства в Европа.

Секунда дивизион, Испания

Нумансия – Сарагоса – над 1.5 гола – коефициент 1.34 (прогноза преди мача)

Нумансия – Сарагоса – футболни прогнози на живо (прогноза по време на мача) – при 0:0 на полувреме, заложете на 1Х двоен шанс, при 1 гол на полувреме, изберете опция над 1.5, а при 2 гола на полувреме – над 2.5 гола. По принцип в Испания Секунда дивизион не са много резултатни отборите, но в зависимост от мача, понякога се случва да се отбележат и пвече от 2 гола. За сметка на по-ниската резултатност, коефициентите са доста високи за голове. Нашия съвет е при 1 или два гола на полувреме да играете за още един гола за 2-ро полувреме.

Холандия Първа дивизия

Волендам – Ден Бош – прогноза преди мача Х2 коефициент 2.02

Волендам – Ден Бош – прогноза на живо за мача – при 0:0 или равен първо полувреме, заложете на Х2 двоен шанс (за равен или Ден Бош). При 1 гол първото, можете да пробвате за 2 гола второто полувреме, тъй като доста голове се вкарват в тази дивизия по принцип. Коефициентите не са високи, но отборите вкарват и допускат доста голове.

Общ коефициент преди началото на мачовете – 2.70

Виж цялата прогноза на:

Comments Off on Футболни прогнози на живо

Comments are closed.