Футбол от Франция и Лига 1

ПСЖ - Анже
Франция
Час - 18:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Макар и трети в класирането, Анже не получават почти никакви шансове дори и за частичен успех срещу ПСЖ. И с право. ПСЖ се представят почти перфектно през този сезон в местното първенство и вече имат повече от 20 точки преднина пред втория в класирането след нито една загуба в 21 мача. На собствен терен, ПСЖ имат 8 победи и 1 равенство, като са отбелязали пет пъти повече голове от допуснатите. Новата им жертва, Анже, се представя добре до момента, но на Стад Дьо Франс едва ли ще си тръгнат с някакъв актив. По-скоро ще си тръгнат с напълнена кошница. Прогноза 1.

Лил - Троа
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Лил се изправят срещу най-слабия отбор в първенството до момента. Троа са на последно място в класирането и все още нямат записана победа. Тяхното изпадане на практика вече е ясно. Лил показват по-добри игри в сравнение с началото на сезона и очакваме да нямат проблеми днес. Прогноза 1.

Ница - Лориен
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Ница са на четвърто място в класирането, на само три точки зад второто място. Това е най-добрата първа половина на първенството за отбора от много години насам. Лориен се представят една идея по-зле. Те са 12-тото място във временното подреждане. Смятаме, че като гости на Ница няма да вземат нищо. Прогноза 1.

Нант - Бордо
Франция
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10

Двата отбора са на съседни позиции в класирането в средата на таблицата. И двата отбора имат над средния брой равенства през сезона. Нант са в невероятната поредица от 6 равни в последните 7 мача. Най-логичният изход от този мач изглежда равенството. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/1_23.html

Comments Off on Футбол от Франция и Лига 1

Comments are closed.