футбол Финландия

ФК Лахти - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

6-ия във временното класиране е домакин на 9-ия. Лахти спечелиха спокойно последните си две домакинство срещу този съперник. Намират се и в много по-добра форма - домакините спечелиха последните си три мача, докато ФФ Яро се намират в серия от две поредни загуби. ФК Лахти в момента са по-добрият отбор и очакваме да си вземат мача. Прогноза 1.

Сейняоен - ФК Интер
Финландия
Час - 15:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Сейняоен се представят много силно в домакинствата си в последно време. Те имат само победи в последните си три домакинства, като от началото на сезона имат 8 победи в 10-те си домакинства, като са вторият най-силен домакин в местното първенство. Срещу тях се изправя един от най-слабите гости със само 1 победи в 10-те си гостувания за този сезон. И двата отбора са много по-силни в домакинствата си, така че ще заложим за тима, който ще има домакинството предимство днес следобяд. Прогноза 1.

КуПС Куопио - РоПС Рованиеми
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.70
Сигурност - 7/10

Тук също ще заложим за домакините по една простичка причина - в двубоите между двата отбора винаги печели домакина. Поне това се случи в последните 9 мача между тях, като в 9-те мача гостуващият тим е отбелязал гол само два пъти. Сами разбирате колко много двата отбора разчитат на подкрепата на публиката си. И сега РоПС играят по-добре от КуПС, но спокойно можем да заложим за домакините при тази статистика. Прогноза 1.

Оуд Хеверле - Андерлехт
Белгия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Оуд Хеверле се завръщат в елита след едногодишно отсъствие, но предварителните очаквания са да са един от отборите, които ще се борят за оцеляване. Срещу тях излиза може би най-големият гранд в белгийския футбол, който през миналия сезон не успя да вземе титлата, но ще направи всичко възможно да го стори през този. Това минава през 100%-ви победи срещу отбори като Оуд Хеверле. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_2.html

Comments Off on футбол Финландия

Comments are closed.