Холандски Ередивизи

Аякс - Грьонинген
Ajax
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Аякс са лидери в класирането и подхождат към нова, безбройна вече шампионска титла на Холандия. Сега се изправят срещу 9-ия Грьонинген и не би трябвало да имат сериозни проблеми. 4 от последните 5 двубоя между Аякс и Грьонинген завършиха с победа за Аякс и то всичките победи станаха с хендикап. Нова победа с поне два гола разлика очакваме от мача в четвъртък.

Утрехт - Цволе
Холандия
Час - 19:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Домакините заемат 12-тата позиция във временното класиране, докато гостите са на 8-о място. Разликата в точките между тях не е толкова голяма, но пък за сметка на това разликата във формата им е. Утрехт са в серия от 4 поредни загуби за първенство, които бяха гарнирани и от загуба за купата. При Цволе положението е по- розово, като победиха в последните си 3 двубоя. Очакваме и двете серии - отрицателната за домакините и положителната за гостите - да продължат. Прогноза 2.

Панайтоликос - Арис
Гърция
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Не виждаме какво може да помогне на Арис да вземе нещо от гостуването на силно представящия се тим на Панайтоликос. Гостите са на последно място и са вече на цели 8 точки от зоната на спасението. Последният мач между двата тима на стадиона на домакините завърши с разгромна победа за Панайтоликос с 5:1. Едва ли ще имат проблеми сега да победят много по- слабия оттогава тим на Арис. Прогноза 1.

Истра 1961 - Динамо Загреб
Хърватия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Динамо Загреб започнаха зле сезона, но след това влязоха в крачка и в момента са на първо място в класирането. Домакините са доста по- назад и класата им е доста далеч от тази на най- големия гранд в Хърватия. Прогноза 2.

TV програма:
21:45  Аякс : Грьонинген  F+

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/02/blog-post_6.html

Comments Off on Холандски Ередивизи

Comments are closed.