Холандски Ередивизи

АЗ Алкмаар - Камбуур
Холандия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

АЗ Алкмаар се представят по-зле от миналия сезон, но все пак в точково измерение не са далеч от местата, даващи право на участие в ЕКТ. Отборът все пак спечели последните си два мача, така че може да се каже, че се намира в добро състояние. Днешният им противник е на предпоследно място в класирането и се намира в серия от две поредни загуби. Домакините спечелиха последните си две домакинства на Камбуур. Няма как да не ги определим като фаворити. Прогноза 1.

Екселсиор - ПСВ Айндховен
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Доста лесно изглежда днешното препятствие през ПСВ Айндховен. Екселсиор са в серия от четири поредни загуби и тотално развалиха доброто впечатление от приличното начало на кезона. ПСВ имат 7 победи и 1 равенство в последните си 8 мача. ПСВ нямат право на грешка в битката си за титлата срещу такъв съперник. Прогноза 2.

Витес - Цволе
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Няма как в главите да играчите на Цволе да не е застинал спомена от последния им мач срещу Витес, когато загубиха разгромно на собствен терен с 5:1. И това не е единичен случай - като цяло Витес се представят много по-добре в директните срещи. Витес имат 7 победи в последните 9 мача срещу Цволе. Прогноза 1.

Де Граафшап - Адо Ден Хааг
Холандия
Час - 20:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Гостите са отбора с видимо по-високата класа. Де Граафшап са най-слабо представящия се отбор в италианския елит и имат само 8 спечелени точки в 19 мача. Броят на спечелените точки на Адо Ден Хааг е почти три пъти по-голям. Гостите показват много добра форма в последните месеци, като имат само 2 загуби в последните си 11 срещи. Смятаме, че имат огромни шансове да спечелят днес. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_27.html

Comments Off on Холандски Ередивизи

Comments are closed.