Холандско първенство

Камбуур - ПСВ
PSV
Холандия
Час - 19:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 8/10
Това определено не е сезона на ПСВ, но все пак си остават много по- добрия отбор от 15-тия Камбуур. Домакините са на границата на зоната на изпадащите и са на едва 2 точки от последното място, така че нищо чудно другия сезон да не ги виждаме в елита. Въпреки това Камбуур показаха, че са изкарали единия крак от блатото и спечелиха последните си 2 мача, с които напуснаха последното място. ПСВ прави много слаб сезон, но пък е факт, че и те в последните си кръгове играят силно. Те спечелиха 3 от последните си 4 мача и единствено не успяха да бият основният претендент за титлата Аякс. Чисто футболните качества са на страната на гостите и ще заложим на тях при този нелош коефициент. Прогноза 2.

Хееренвеен - Твенте
Twente
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Твенте се намират в страшна форма и в последните си 6 мача имат 5 победи и 1 равенство. С тези си впечатляващи резултати успяха да се изкачат до третото място в подреждането на само 4 точки от първата позиция. И Хееренвеен не са далеч толкова далеч, на 7 точки са от Твенте, но пък формата не им е толкова добра, като в предпоследния кръг паднаха от гореспоменатия тим на Камбуур. Би трябвало Твенте да бият и още повече да се доближат до отборите пред тях. Прогноза 2.

НЕК Нийминген - НАК Бреда
Холандия
Час - 20:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Трудно домакините ще спечелят този мач. Все пак те си делят последното място и има само 4 победи през сезона от 21 срещи. Гостите са на 10-та позиция, въпреки че като точков актив и те не са много далеч от дъното, на само 5 точки от противника си. Но директните битки между двата футболни клуба са много на страната на гостите. НЕК Нийминген нямат победа в нито един от последните 7 мача между двата тима. Едва ли такава ще запишат и сега. Прогноза Х2.

Пасош Ферейра - Олянензе
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Битката между опашкарите в първенството на Португалия. Домакините са на последно място и имат само 2 победи от 16 мача. Тук залогът ни е просто гостите да не загубят, което според нас няма да стане, още повече като вземем под внимание последната среща между П. Ферейра и Олянензе, която бе спечелена от Олянензе с 1:0. Прогноза Х2.

TV футболна програма:
21:00  Реал Мадрид : Атлетико Мадрид  F+
23:00  Барселона : Сосиедад  F+

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/02/blog-post_5.html

Comments Off on Холандско първенство

Comments are closed.