Черна гора – Сърбия, прогноза (11/10/2018)

Ето, че дойде време и за следващите срещи на националните отбори в Лигата на Нациите. В един от двубоите от първият ден на тези квалификации на стадион „Подгорица“ от Лига Ц, група 4 съперници са отборите на Черна гора и Сърбия.

Лига на Нациите, Лига Ц, Група 4

Двата отбора в началото на века се състезаваха под едно име. А сега жребият ги прати в една група. И след като изиграха по два двубоя са лидери с по 4 точки.

Игра с футболни прогнози: Познай 3 мача и спечели 70 ЛЕВА!

Черна гора започна добре в лигата

„Храбрите соколи“ като самостоятелна държава нямат кой знае какви успехи. В последните квалификации за световното в Русия останаха на третото място в групата си след Полша и Дания.

Последваха и 4 контроли срещу тимове от тяхната класа – Кипър, Турция, Босна и Херциговина и Словения. В тях Черна гора не успяха да спечелят.

Все пак, тук стартираха сравнително добре с равенство 0:0 като гости на Румъния и победа срещу аутсайдера в групата Литва с 2:0.

Израел – Шотландия, прогноза (11/10/2018)

Сърбия повежда още до почивката

„Белите орли“ наследиха бивша Югославия и са вече с цели 12 участия на Световни финали и 1/4-финал на Европейско. Сърбия участва и на изминалото световно като преди това спечели своята група.

На финалите след доброто начало и победа срещу Коста Рика, загубиха доста драматично в последната минута най-важният си двубой срещу Швейцария с 1:2, като допуснаха обрат. В последният си мач очаквано загубиха от Бразилия с 0:2.

Сега Сърбия започнаха с победа като гост над Литва с 1:0 и малко изненадващо равенство 2:2 у дома срещу Румъния. Като и в двата двубоя тимът имаше преднина още до почивката.

Прогноза за Черна гора – Сърбия

Очаквам отборът на Младен Кръстаич да започне и този двубой убедително.

Прогноза: Първо полувреме – Сърбия 0.0 Азиатски Хендикап (при равенство след първото полувреме залогът се връща).

Материалът Черна гора – Сърбия, прогноза (11/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/черна-гора-сърбия-прогноза/

Comments Off on Черна гора – Сърбия, прогноза (11/10/2018)

Comments are closed.