Черно Море – Славия, прогноза (20/04/2018)

Тези два отбора се откъснаха пред Пирин и Витоша. И могат да дишат спокойно до края на сезона, понеже вече не са замесени в битката за спасение от изпадане.

Коефициента за победа на Черно Море падна рязко и от около 2.00 сега вече е 1.55. Това идва най-вече от предположението, че наставникът на белите Златомир Загорчич може да заложи в тази среща на по-малко играли футболисти досега в първенството и най-вече без опит на такова ниво.

Бонуси от онлайн букмейкъри за общо 400 ЛЕВА!

На Славия предстои много важен реванш за купата срещу Ботев и вниманието изцяло ще бъде насочено към него. Иначе, в тази група разликата от опасната зона набъбна на 11 точки. Това дава голяма сигурност, че не може да се стигне до изпадане.

А при „моряците“ след идването отново на Илиян Илиев нещата се стабилизираха и отбора постигна 3 победи и равенство със Славия в София. Разликата от предпоследния Пирин набъбна на 8 точки след успеха над „орлетата“ в Благоевград и обстановката в тима е отлична.

Затова предполагам, че домакините няма да „простят“ на Славия в този мач. Като дори може да се стигне и до победа с разлика.

Черно Море има предимство и в преките двубои, въпреки че последните две срещи на „Тича“ завършиха наравно. Сега обаче реалностите са по-различни!

Слиема Уондърърс – Моста, прогноза (20/04/2018)

Материалът Черно Море – Славия, прогноза (20/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/черно-море-славия-прогноза/

Comments Off on Черно Море – Славия, прогноза (20/04/2018)

Comments are closed.