Четири мача за днес

Арсенал - Съндърланд
Англия
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 6.00
Сигурност - 4/10

В такива единични мачове от големи първенства в дни, в които няма много други интересни двубои, често се получават изненади. Една такава очакваме в днешния двубой между Арсенал и Съндърланд. Арсенал допуснаха равен и загуба в последните си 2 мача, докато гостите са непобедени 4 поредни срещи, така че надмощието на Артилеристите въобще не е сигурно. А и равенството ще удовлетвори и двата тима. То ще осигури на домакините третото място в първенство, а на гостите оставането в елита. Прогноза Х.

Щурм Грац - Ред Бул Залцбург
Австрия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Малко остава до края на австрийското първенство и с този двубой гостите могат да си осигурят титлата два кръга преди края. Ред Бул показзват, че са най-силният тим в австрийското първенство. Имат и две победи в последните два мача срещу днешния противник. Домакините пък излязоха от форма и не могат да победят в 4 поредни мача, което ги лиши от шансовете им да се борят за място в Шампионската лига. Очакваме безкомпромисен успех за гостите. Прогноза 2.

Грьодиг - Рапид Виена
Австрия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Рапид Виена е единственият отбор, който може да застраши първото място на Ред Бул. Макар и реално да нямат шанс за първото място, с победата в този мач ще си осигурят и на теория второто място в класирането, което ще ги изпрати в Шампионската лига другия сезон. Гостите показват добра форма, спечелиха последния си мач с Грьодиг с резултат 4:0 и смятаме, че няма да имат проблеми със спечелването на трите точки днес. Прогноза 2.

Алкоркон - Спортинг Хихон
Испания 2
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Изключително важен мач за гостите, докато за домакините двубоят е без никакво значение. Домакините нямат почти никакви шансове да стигнат до зоната на плейофите, докато гостите си делят второто място, което дава право на директна промоция в елита. Борбата за това второ място ще бъде жестока и едва евентуална загуба на точки ще се отрази ужасно на гостите. Спортинг Хихон, които нямат загуба от 12 мача и са в серия от 3 поредни победи, ще търсят победата със заби и нокти. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:45 Арсенал - Съндърланд ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post_20.html

Comments Off on Четири мача за днес

Comments are closed.