Чехия срещу Молдова: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/20 ное.
Чехия - Молдова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/20 ное.
Чехия - Молдова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В решаващ сблъсък от квалификациите за Евро Шампионата Чехия приема Молдова на стадион „Андров“ в Оломоуц. Тъй като залогът е продължаването в турнира, и двата отбора ще бъдат нетърпеливи да спечелят предложените три точки. Нека се впуснем в анализ на формата и историята, за да подготвим прогнозите си за залози за тази среща.

Анализ на мача

Чехия влиза в този мач със смесени резултати. Неотдавнашната им среща с Полша завърши с равенство, което беше предшествано от малка победа над Фарьорските острови. В мача с Албания показаха силна игра, побеждавайки съперника с три гола разлика. Непостоянството им обаче бе подчертано от равенството с Унгария в приятелски мач и още едно равенство с Албания в квалификационния кръг.

Виж всичко важно за Betano залози на спорт!

Молдова, от друга страна, показа устойчивост в последните си мачове. Те успяха да спечелят точка от мача си с Албания, което е похвално, след като в предишния си квалификационен мач задържаха Полша със същия резултат. Гостуването им срещу Швеция доведе до загуба, но победата срещу Фарьорските острови показа способността им да печелят точки, когато това е важно. Способността на Молдова да вкарва голове на съперника се наблюдава постоянно, но именно проблемите им в защита често ги разочароват, за което свидетелства загубата срещу Румъния в приятелски мач.

Един срещу друг

В историческите мачове Чехия и Молдова се изправиха за последно през март тази година, като срещата завърши с безголово равенство. Това подсказва за напрегната надпревара, въпреки че се очакваше чехите да спечелят комфортно.

Прогнози за залози

Като се вземат предвид настоящата форма, историческите резултати и значението на мача, ето две прогнози за залози:

Краен изход – Чехия да спечели: Чешкият отбор, който очевидно е по-силен на хартия и играе у дома, има предимство. Те ще се стремят да се реваншират за изпуснатите точки по време на последната си среща с Молдова. Коефициент: Чехия да спечели @1.33

Брой голове –  Под 2,5 гола: Като се има предвид последната им среща, която завърши без голове, може да се очаква още една нискорезултатна среща. Чехия ще контролира играта, но Молдова е показала упоритост в защита, особено в мачове с висок залог. Коефициент: Под 2,5 гола @1.85

Публикация Чехия срещу Молдова: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/czechia-moldova-martin-georgiev-20-11-2023/

Comments Off on Чехия срещу Молдова: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.