Шампионската лига

Порто - Лил
Porto
Квалификации за Шампионската лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Сигурност - 8/10
Коефициент - 1.65
Трудно ни е да повярваме, че е възможно Порто да изпуснат питомното в този мач и да изпуснат влака си за групите на Шампионската лига. В първия двубой португалците надиграла Лил и си тръгнаха от Франция с минимална победа 1:0. Вярно е, че сега и равен ги устройва, но едва ли домакините ще рискуват да държат равенството, далеч по- вероятно е да се опитат да победят и да не докарват феновете си до нервни кризи. Прогноза 1.

АПОЕЛ Никозия - Олборг
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Сигурност - 7/10
Коефициент - 1.80
В първия мач правилно прогнозирахме, че АПОЕЛ ще се представят успешно на датска земя и ще си тръгнат поне с равенството. Сега очакваме кипърците да направят втората крачка, да победят у дома Олборг и да си осигурят място в групите, както го направиха доста пъти през последните няколко години. Отборът от Кипър е много качествен и е трудно да повярваме, че ще допуснат гаф срещу отбора на Олборг, който в местното първенство няма победа вече 3 поредни кръга. Прогноза 1.

БАТЕ Борисов - Слован Братислава
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Сигурност - 7/10
Коефициент - 1.80
БАТЕ Борисов определено имат по- стойностния състав от този на Слован към този момент. Беларусците също станаха редовни участници в групите на ШЛ през последните няколко години и успяха да изградят един голям отбор. Слован не могат да се похвалят с такива успехи в последно време и едва ли тази година ще имат този шанс. Първият двубой завърши с резултат 1:1. Сега БАТЕ ще имат подкрепата на местната публика и смятаме, че ще продължат с една победа в този мач. Прогноза 1.

Селтик - Марибор
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - Марибор да се класира
Сигурност - 4/10
Коефициент - 4.00
Марибор изглеждат като аутсайдери, но проблемите при Детелините са много и трудно могат да бъдат сигурни в продължаването си напред. Първият мач в Словения беше равностоен и завърши без победител при резултат 1:1. Селтик стигнаха до този етап на надпреварата абсолютно незаслужено и най- справедливото нещо би било да не продължат напред. Марибор показаха, че имат силите да отстранят доста по- именития си съперник. Прогноза Марибор да се класира.

ТВ Програма
19:00 Зенит - Стандарт Лиеж ---> Ring.bg
21:45 Селтик - Марибор ---> Ring.bg
21:45 Порто - Лил ---> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/blog-post_26.html

Comments Off on Шампионската лига

Comments are closed.