Шампионска лига | Квалификации

Лудогорец - Дюделанж
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - Под 4.5 гола
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Лудогорец определено са фаворити в този мач и най- вероятно ще спечелят, но не вярваме да отбележат повече от 3-4 гола. Също и не вярваме люксембургският състав да успее да пробие стабилната защита на разградчани и да успее да се разпише. Една победа с 3-4 гола разлика е напълно достатъчна за момчетата на Стойчо Стоев да си осигурят продължаването напред и едва ли ще тръгнат да унижават противника. Прогноза Под 4.5 гола.

Стрьомгодсет - Стяуа
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Това е може би най- здравият сблъсък във втория предварителен кръг на Шампионската лига, като и двата тима заслужават да продължат напред. Шампионите на Норвегия и Румъния със сигурност ще ни направят свидетели на един вълнуващ двубой, но очакваме поне в първата среща норвежците да спечелят. Сезонът в Норвегия е в разгара си, което е от много голямо значение, докато румънците не са навлезли в добър игрови ритъм. Като добавим и подкрепата на местната публика, залогът за домакините при този добър коефициент изглежда все по- добър. Прогноза 1.

Динамо Тбилиси - Актобе
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - Под 2.5 гола
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
И двата отбора са привърженици на защитния футбол. Всъщност като цяло отборите от Грузия и Казахстан не правят много красиви и нападателни мачове. Друг фактор, който ни кара да мислим, че няма да видим повече от два гола, е важността и равностойността на двубоя. Прогноза Под 2.5 гола.

Малмьо - Вентспилс
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Малмьо, освен че имат по- качествените играчи, се намират и в много по- добра форма. Те имат 6 победи и 3 равенства в последните си 9 двубоя, докато гостите имат 2 победи, 2 равенства и 4 загуби в последните си 8 мача. Важна подробност за тези статистики е, че нивото във Швеция е доста по- високо от това в Латвия. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_16.html

Comments Off on Шампионска лига | Квалификации

Comments are closed.