Шампионска Лига Квалификации

Актобе - Стяуа
Стяуа Букурещ
Квалификации за Шампионска лига
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Не можем да сравняваме футбола в Казахстан с този в Румъния и още повече с отбора на Стяуа, който е сред най- успешните клубове в европейски план. Стяуа се справиха с шампиона на Норвегия в миналия квалификационен рунд, а Актобе имаха доста по- лесната задача в лицето на шампиона на Грузия. Не бива да пропускаме и факта, че Актобе играят много зле в местното първенство, като имат само една победа в последните си 8 мача, което за първенство като казахстанското е ужасно. Щом не могат да победят такива полуаматьорски отбори, едва ли ще направят нещо срещу Стяуа. Прогноза 2.

АЕЛ Лимасол - Зенит
Квалификации за Шампионска лига
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Зенит ще се опитат да си осигурят преминаването напред още в първия мач. Руснаците са отбор, който определено заслужава място в груповата фаза на Шампионската лига. Те направиха една доста ползотворна подготовка, в която се представиха много добре и победиха някои силни отбори. За АЕЛ Лимасол можем да кажем, че нивото им е като това на българските отбори или дори по- ниско. Както българските тимове нямат шанс срещу Зенит, така и кипърския представител няма. Прогноза 2.

Грасхопърс - Лил
Квалификации за Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - 2 ДНБ
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10
Очакваме Лил да победят, но все пак ще се застраховаме с опцията "Равенство няма залог", защото и равенството до известна степен устройва французите. Но те определено са по- добрият отбор. Грасхопърс започнаха ужасно местното първенство с две поредни загуби и усещаме как ще им бъде дяволски трудно срещу силния тим на Лил. Прогноза 2 Дроу но бет.

Легия Варшава - Селтик
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Селтик почти винаги се класират за груповата фаза на Шампионската лига и не смятаме, че тази година ще станем свидетели на някакво изключение. В тима на гостите играят футболисти от сериозна европейска класа. И Легия е силен противник, но просто не са чак на такова ниво. Букмейкърите ни дават много хубава ставка за гостите и ви препоръчваме да се възползвате от нея. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_30.html

Comments Off on Шампионска Лига Квалификации

Comments are closed.