Шампионска лига на УЕФА

ПСЖ - Челси
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

ПСЖ се намират в невероятна форма през този сезон, като в момента са в серия от 17 поредни победи в официални срещи. Те вече си осигуриха титлата в първенството, имайки повече от 25 точки аванс пред втория, така че могат да мислят единствено за доброто си представяне в Шампионската лига. Челси не се представят никак убедително през този сезон.Челси са в долната половина на класирането в Англия. Големият проблем при тях е слабата игра. Едва ли ще успеят да направят нещо във Франция срещу такъв съперник. Прогноза 1.

Бенфика - Зенит
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Бенфика загубиха последния си мач срещу Порто, но преди това бяха в серия от 11 поредни победи. Можем да отдадем загубата им в последния кръг от местното първенство на това, че мислите им са били в днешния сблъсък. Голям проблем за отбора на Зенит е, че последният им официален мач бе преди повече от два месеца. Отборът със сигурност е загубил игрови тонус. Бенфика, както виждаме от резултатите им, са в перфектен игрови тонус и очакваме това да си проличи тази вечер. Прогноза 1.

Фенербахче - Локомотив Москва
Лига Европа
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Локомотив Москва имат същия проблем на Зенит - последният им официален двубой бе в началото на декември. Фенербахче изиграха много мачове през новата година, които са им помогнали да навлязат в добра форма. Фенерите имат 7 победи, 2 равенства и 1 загуби в двубоите си от тази година. Допълнителен техен коз ще бъде и без съмнение жестоката атмосфера в Турция, която в такива мачове винаги може да помогне на отбора. Прогноза 1.

Дънди Юнайтед - Мъдъруел
Шотландия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10

Дънди Юнайтед са последни в класирането със само 14 точки от 24 мача. Те са вече на 12 точки от отбора пред тях, така че спасението изглежда само като мираж за тях към момента. Този отбор е точно Мъдъруел. Гостите имат да свършат доста работа, за да осигурят оставането си в елита. Двубоят срещу последния е идеален шанс за нови три точки в актива. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/02/blog-post_16.html

Comments Off on Шампионска лига на УЕФА

Comments are closed.