Шампионска лига Плейофи

Байер Леверкузен - Лацио
Шампионска лига Плейофи
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Лацио имат много добри шансове да стигнат до участие в групите след отсъствие, продължило няколко сезона. Те спечелиха първия мач, така че сега им остава просто да не загубят и ще продължат напред. Някои загуби също ще ги класират за групите, което е малко във вреда на нашия залог, но все пак смятаме, че Римските орли няма да загубят тази вечер. Прогноза 2.

АПОЕЛ Никозия - ФК Астана
Шампионска лига Плейофи
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Същото важи и за двубоя между АПОЕЛ Никозия и Астана. Това би било първото участие на гостите в Шампионската лига, така че тук успехът наистина ще бъде на цената на всичко. Отборът спечели с 1:0, с колкото и победи Лацио, и сега може да подходи с оптимизъм за тазвечерния двубой. Станимир Стоилов, треньорът на Астана, има сериозен европейски опит и знае как се печелят такива мачове. Прогноза 2.

Партизан - БАТЕ Борисов
Шампионска лига Плейофи
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

В тази двойка БАТЕ спечелиха първия двубой с 1:0, но не смятаме, че те ще продължат напред. Партизан не е в най-силната си форма, но тяхната сила във важните мачове е в домакинските им двубои, където нагорещяващата атмосфера може да ги вдигне колкото и да са слаби. За Гробарите е от решаващо значение да спечелят днес (най-малко от финансово отношение), така че можем да очакваме да ги видим на повече от 100% в двубоя. Прогноза 1.

Брюж - Манчестър Юнайтед
Шампионска лига Плейофи
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Брюж се представи достойно в първия мач срещу Червените дяволи, но все пак загуби с 3:1. Това най-вероятно ще им изиграе лоша шега, тъй като ще трябва да атакуват масирано, което ще остави нападателите на Юнайтед да правят каквото си поискат в тяхната половина. Гостите разполагат с много по-добри играчи и при този коефициент си заслужава да потърсим тяхна победа. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_26.html

Comments Off on Шампионска лига Плейофи

Comments are closed.