Шампионска Лига предстоящи мачове

Малмьо - Жалгирис

2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Малмьо приема литовския Жалгирис в първа среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Малмьо е много силен домакин, а и е с по-добрите футболисти от днешния си съперник. Шампионът на Швеция допусна само една загуба в домакинските си срещи през тази календарна година. Оценяваме като много голяма вероятността домакините да спечелят с два гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

БАТЕ Борисов - Дъндалк
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 20:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

БАТЕ Борисов изградиха име на европейската сцена, с което всеки се съобразява. Тимът от Беларус направи няколко влизания в групите на Шампионската лига, докато гостите не могат да се похвалят с такъв успех. Те обикновено отпадат някъде около този етап. А като имаме предвид колко силна е формата на домакините, които се намират в страхотната серия от 7 поредни победи (тимът няма поражение през тази година), шансовете на ирландския Дъндалк не са никак големи. Прогноза 1.

Селтик - Стярнан
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Пред Селтик има само една цел - влизане в групите на ШЛ. Преодоляването на Стярнан въобще не се поставя под съмнение. Освен че е разбираемо Селтик да е много по-силния отбор, допълнителен техен коз е много слабата форма на гостите. Шампионът на Исландия по всичко изглежда няма да е шампион през този сезон, като в момента върви на шесто място в класирането. Очакванията ни са за убедителна домакинска победа с поне три гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Динамо Загреб - Фола
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 22:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Тук положението е на практика същото, както в горния мач. Шампионът на Хърватия не би трябвало да има никакви проблеми с представителя на Люксембург. Любопитното е, че двата отбора се изправиха на същия етап на надпреварата преди две години, когато Динамо продължиха напред след две победи и общ резултат 6:0. Предполагаме, че и този път ще си осигурят победата още в първия мач. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_15.html

Comments Off on Шампионска Лига предстоящи мачове

Comments are closed.