Шампионска лига – четвъртфинал реванш

Барселона - ПСЖ
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 5.50
Сигурност - 4/10

Барселона и ПСЖ излизат в един протоколен реванш. Първият двубой завърши с победа на Барса с 3:1 и сега в Испания нещата изглеждат решени. ПСЖ обаче едва ли ще ще предадат на Камп Ноу и ще се опитат да не завършат участието си в ШЛ с две загуби на четвъртфиналите. Равенството е един резултат, който би устроил и домакините. Те имат достатъчно тежки мачове в испанското първенство, за които да мислят и които да поставят на преден план, така че един Х би бил положителен развой и за двата тима. Прогноза Х.

Матерсбург - Хорн
Австрия Втора Дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

2-ият в подреждането Матерсбург домакинства на предпоследния във временното класиране и най-слабият гост във втората дивизия на австрийското първенство Хорн. Логиката сочи, че домакините ще спечелят с голям процент на сигурност, още повече като имаме предвид, че Матерсбург спечелиха последните си два мача срещу Хорн без да допуснат гол. Добавяйки и това, че гостите са в серия от 7 поредни мача без победа, залогът за домакините става все по-добър. Прогноза 1.

ЛАСК Линц - Хартберг
Австрия Втора дивизия
Час - 19:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Хартберг, макар и да са последни в класирането, не мислим, че ще паднат в гостуването си на третия ЛАСК Линц. Домакините обаче са в много лоша форма, записвайки серия от 4 поредни загуби. Те имат само 1 победа в последните 11 мача. Гостите в същото време имат добри шансове за оставане в елита и ще им скочат здраво. Не бива да пропускаме и факта, че Хартберг не допуснаха нито една загуба в последните си 3 мача срещу днешния им противник. Прогноза двоен шанс Х2.

Капфенберг - Сейнт Полтен
Австрия Втора дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Домакинското предимство смятаме, че ще се окаже решаващо в този сблъсък на иначе два сравнително равностойни отбори. Домакинското предимство по принцип е много важно за отбора на Капфенберг. Те имат 4 победи в последните си 5 мача на собствен терен. Гостите пък имат само един успех в последните си 7 мача далеч от дома. Прогноза 1.

ТВ Програма
21:45 Барселона - ПСЖ ---> bTV Action
21:45 Байерн - Порто ---> Ring.bg

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/04/blog-post_21.html

Comments Off on Шампионска лига – четвъртфинал реванш

Comments are closed.