Шампионска лига

Динамо Загреб - Арсенал
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Много малко вероятно ни изглежда Арсенал да допуснат гаф срещу Динамо Загреб. Групата им е много лека що се отнася до преминаването напред, но шансовете срещу Байерн Мюнхен не са никак добри. За да имат шанс, трябва задължително да спечелят мачовете срещу останалите отбори. Динамо Загреб е може би най-слабият отбор в тази група и един от най-слабите в цялата Шампионска лига, така че няма логика Артилеристите да загубят точки. Прогноза 2.

Челси - Макаби Тел Авив
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Челси обичат да играят икономично в Европа, но срещу Макаби на Стамфорд Бридж колкото и икономично да играят, все трябва да направят два гола разлика по някакъв начин. Двата отбора са от съвсем различни вселени, като това е добър шанс за Сините да се реваншират пред публиката си за слабия старт. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Гент - Лион
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност -6/10

В най-леката група в тазгодишното издание на Шампионската лига, Лион имат златния шанс да си припомнят силните времена и да излязат от групата. Това минава през задължителни две победи срещу аутсайдера Гент. Гостуването със сигурност няма да бъде лесно, но коефициентът е доста приличен и рискът си заслужава. Прогноза 2.

Динамо Киев - Порто
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Много оспорван двубой между двата отбора, които се очаква да спорят за второто място в групата. Със сигурност напрежението ще бъде повече от футболните качества. Двата тима изглеждат много равностойни, може би португалците имат известно предимство като класа, но то е много добре компенсирано от домакинското предимство на Динамо. Любопитното е, че двата отбора се срещнаха отново в групите на ШЛ преди три години, когато регистрираха равенство в Украйна. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/16092015.html

Comments Off on Шампионска лига

Comments are closed.