Шахтьор – Манчестър Сити: Прогноза от Шампионска лига на Ники Александров

Единичен: Текущ
Шампионска лига
22:00/18 сеп.
Шахтьор Донецк - Манчестър Сити
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Домакините посрещат безспорния фаворит в този мач няколко дни след изключително конфузното поражение на домашна сцена от Норич. И не толкова самата загуба бе това, което може да притеснява Гуардиола, а фрапантните грешки, които не подхождаха на футболисти от подобна висока класа.

Гледайте мачове на живо с екипа на Букмейкър Рейтинги

Сега ще бъде различно, сити тръгва в турнира с нови надежди и амбиции за спечелването му. Няма как това именно да не бъде приоритетната задача пред отбора този сезон.

За този мач предлагам малко рискован подход, тъй като подобен тип залози трудно се хващат, но в този случай намирам доста голяма логика нещата да се случат по въпросния начин. Първо полувреме/Краен резултат – равенство/Манчестър Сити.

Очаквано украинският гранд ще опита сериозна съпротива в началото, която е напълно възможно да продължи до края на първата част, но в крайна сметка Сити ще е мобилизиран за краен успех в началото на надпреварата.

Коефициентът за този залог е 3,75 – не че другите опции са за пренебрегване, но при толкова ярко изразено преимущество за англичаните, търсенето на алтернатива напира отговор в това предложение.

Публикация Шахтьор – Манчестър Сити: Прогноза от Шампионска лига на Ники Александров публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/shakhtar-manchester-city-18-09-19/

Comments Off on Шахтьор – Манчестър Сити: Прогноза от Шампионска лига на Ники Александров

Comments are closed.