Швеция – Алсвенскан Лига

Калмар - Фалкенбергс
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

Калмар е отбор, който се намира в слаба форма, но срещу тях излиза отбор, който се намира в много слаба форма. Ала най-голямата причина да сме почти сигурни в домакинската победа е това, че Калмар се представят страхотно в двубоите си срещу Фалкенбергс, докато гостите в днешния мач определено наливат гипса, когато видят Калмар. Калмар са в серия от 4 поредни победи с разлика срещу Фалкенбергс. Последната от тях е от 19 май, когато победиха като гости с 3:1. През миналия сезон спечелиха и двата си мача срещу Фалкенбергс - и двата отново с резултат 3:1. Прогноза 1.

Сундсвал - Халмстад
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Не вярваме гостите да бъдат победени в днешния двубой. Първо, Сундсвал играят много зле напоследък, като вече 8 поредни мача не са усещали вкуса на победата. Халстад пък от друга страна излязоха в последно време от дупката, в която бяха изпаднали преди това, и сега имат серия от 6 мача без поражение. Халстад е и по-успешният тим в директните двубои - в последните три такива, Халмстад са спечелили два пъти и веднъж са завършили наравно. Прогноза двоен шанс Х2.

Оребро - Малмьо
Швеция
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Малмьо не се представят по очаквания начин през този сезон, но все пак са на светлинни години от днешния си противник. Оребро са на предпоследното 15-то място, докато Малмьо са 6-ти, а разликата до върха не е никак голяма, така че мечтата за титла все още не е умряла. Ставката за гранда Малмьо си заслужава. Прогноза 2.

Лонгфорд Таун - Корк Сити
Ирландия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Тимът на Корк Сити се намира на второ място във временното класиране, като има 6 победи и 1 равенство в последните 7 кръга. Тяхната цел е да завършат поне в местата, даващи право на участие в Европа, което го направиха и през миналия сезон. Лонгфорд Таун има почти два пъти по-малко точки от днешния си противник и записа 3 загуби в последните си 4 мача. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_18.html

Comments Off on Швеция – Алсвенскан Лига

Comments are closed.