Швеция срещу Естония: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
19:00/19 ное.
Швеция - Естония
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В тази среща Швеция и Естония се изправят един срещу друг в квалификациите за Европейското първенство в Friends Arena в Солна, Швеция. И двата отбора влизат в този сблъсък с много неща за доказване и както подсказват коефициентите, има ясен фаворит. Нека се потопим в анализа, за да открием най-добрите ъгли за залагане за тази среща.

Анализ на срещата

Скорошната форма на Швеция в квалификациите за Европейското първенство е противоречива. Те се отправят към този мач след поражението от Азербайджан, но преди това успяха да постигнат равенство срещу Белгия, което показва, че могат да се изправят срещу силна конкуренция. Другите им неотдавнашни победи срещу Молдова и Азербайджан, съчетани с поражението от Австрия, отразяват страна, която има потенциал, но не е постоянна. Все пак шведите ще бъдат уверени, като помнят значителната си победа срещу Естония по-рано в квалификациите.

Научи всичко важно за betano!

Естония, от друга страна, има труден период напоследък, като поредицата от поражения показва трудностите, които среща срещу по-силни съперници. Последният им мач завърши със загуба от Австрия, а преди това не успяха да спечелят срещу Тайланд в приятелски мач. Поредицата от загуби се простира и по-дълбоко в квалификационната кампания с поражения от Азербайджан, Белгия и Швеция. Естония ще трябва бързо да подобри формата си, ако се надява да постигне положителен резултат в Солна.

Един срещу друг

В исторически план Швеция има доминиращо представяне срещу Естония. В предишната среща в тези квалификации за Евро 2024 Швеция разгроми Естония с 5:0, което предполага значителна разлика в качеството на двете страни. Приятелската среща преди това също премина в полза на Швеция, макар и с минимална победа 1:0. Резултатите от преките срещи, заедно с домакинското предимство на Швеция, сочат към вероятен подобен резултат и в този предстоящ мач.

Препоръки за залагане

Поглеждайки към пазарните предложения на букмейкърите, първата ми прогноза е да подкрепя Швеция като победител в мача. Като се има предвид както скорошната форма на отбора, така и историческите му постижения, победата на Швеция при коефициент 1.13.

Втората ми прогноза взема предвид борбата на Естония да намери мрежата и силната защита на Швеция, особено в домакинските мачове срещу по-слаби съперници. „И двата отбора да отбележат гол – Не“ с коефициент 1,33 изглежда разумен избор, като очаквам Швеция отново да запази чиста мрежа.

За залагащите на сигурност залогът за победа на Швеция би трябвало да е лесен избор предвид всички фактори. За тези, които търсят малко повече стойност, залогът за победа на Швеция без допуснат гол може да увеличи шансовете Ви, като същевременно се възползвате от очевидната разлика в силите на отборите, която се наблюдава в последните представяния и историческите мачове.

Публикация Швеция срещу Естония: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/sweden-estonia-martin-georgiev-19-11-2023/

Comments Off on Швеция срещу Естония: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.