Швеция – Чили, прогноза (24/03/2018)

Швеция е домакин на Чили в приятелски мач по футбол.

Швеция има повече аргументи за успех от Чили!

Швеция е по-класния отбор. Те се класираха за световните финали, оставяйки зад себе си тимове като Холандия и Италия. Чилийците – не успяха.

Шведите разчитат на колектив и отборен дух. А Чили – на няколко ярки имена.

Мотивацията е също изцяло на страната на домакините. Всеки от повиканите играчи ще търси място в отбор-финалист и ще даде максимума от себе си, за да се докаже.

Нищо такова не може да се каже за отбора гост. Съдейки от плачевните им последни резултати, те явно са в някакъв странен период на преход.

Гледай онлайн най-интересните контроли, включително тази!

Шведите са традиционно много силни домакини и нямат загуба у дома от 2015-та година. Чили в последните си 7 гостувания в приятелски мачове имат 6 загуби и едно реми.

Шведите ще бъдат с почти оптимален състав. А за отбора на Чили няма да ги има, доколкото можах да ги преброя, 12 футболисти, които участват често в националния им отбор.

Не мисля, че гостите са тим от калибъра на Бразилия или Аржентина, който има капацитет за поне два равностойни национални селекции. Определено ще вземат участие доста дебютанти.

Прогноза за Швеция – Чили!

Считам с голяма доза увереност, че Шведите не може да загубят този мач в точно този момент и при тези фактически обстоятелства. Играем за по-заинтересования отбор.

Грузия – Литва, прогноза (24/03/2018)

Материалът Швеция – Чили, прогноза (24/03/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/03/shvetsia-chili-prognoza/

Comments Off on Швеция – Чили, прогноза (24/03/2018)

Comments are closed.