Шотландия – Украйна: Прогноза за бараж за Световното първенство на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Бараж за Световно първенство
00:00/1 юни
Шотландия – Украйна
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Шотландия срещу Украйна в бараж по пътя към Световното първенство в Катар тази зима. Победителят от този мач ще играе в неделя срещу Уелс и така ще бъде определен още един участник на Мондиала.

Знаете защо срещата между Шотландия и Украйна бе отложена, заради военните действия в Украйна. От около месец украинските футболисти тренират и се подготвят за мача в Словения. А сега гостуват на Шотландия в Глазгоу.

Всичко за Bwin регистрация

Шотландия не се е класирала за Световно от 1998 година и част от играчите заявиха, че са съпричастни с тежката съдба на украинците, но по време на мача ще забравят това и ще искат да продължат напред към Катар.

Според мен липсата на игрова практика може да окаже решаващо влияние върху Украйна, макар че играчите бъдете убедени, че ще вложат и последната капка сили и характер, за да играят за родината си.

Така че от мен предвиждам размяна на голове. От там нататък не мога да се наема да прогнозирам кой ще победи. Може би Шотландия е лек фаворит.

Публикация Шотландия – Украйна: Прогноза за бараж за Световното първенство на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/scotland-ukraine-01-06-2022/

Comments Off on Шотландия – Украйна: Прогноза за бараж за Световното първенство на Стефан Ралчев

Comments are closed.