Шри Ланка – Южна Корея: Прогноза с хендикап от Квалификации за Световно първенство 2022

Единичен: Текущ
Квалификации за Световно първенство 2022
14:00/9 юни
Шри Ланка - Южна Корея
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Националният отбор на Шри Ланка е един от най-слабите в света. В класацията на FIFA той е на 204-то място (от 210). Съвсем логично е, че този отбор все още не е успял да спечели нито една точка в квалификацията на Мондиал 2022 (в група H).

Независимо от това, играчите на националния отбор от остров Цейлон могат да са горди от последния си мач. Те водеха в срещата срещу ливанския отбор – 1: 0, но все пак загубиха (2:3). Заслужава си да се отбележи, че ливанците са основните съперници на Република Корея. В момента тези отбори имат равен брой точки.

Виж всички бонуси на Уинбет

Южнокорейският национален отбор победи Шри Ланка в първия им мач (8:0). Струва си да се подчертае, че корейците ще бъдат гости на предстоящата среща само номинално: тя ще се играе в град Гоянг (населено място в Южна Корея).

В последния кръг „пилотите“ на Пауло Бенто уверено победиха отбора на Туркменистан с 5:0. Прави впечатление, че корейците все още не са допуснали нито един гол в квалификационния турнир. Под ръководството на португалски специалист те играят атакуващо, но в същото време са доста прагматични.

Ще предположа, че мачът Шри Ланка – Южна Корея отново ще се играе на една врата. Класата на отборите дори не може да се сравнява. Залагам на корейците с хендикап от -6.0 гола за ставка от 1.81 в Winbet.

Публикация Шри Ланка – Южна Корея: Прогноза с хендикап от Квалификации за Световно първенство 2022 публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/shri-lanka-yuzhna-koreya-09-06-2021/

Comments Off on Шри Ланка – Южна Корея: Прогноза с хендикап от Квалификации за Световно първенство 2022

Comments are closed.