Янг Лайънс – Уориърс, прогноза (26/05/2018)

Отборите в сингапурската Висша лига вече играха по веднъж един срещу друг и 1/3 от шампионата е в миналото.

Съотношението на силите в Сингапур се промени!

Без победа от 9 кръга ФК Уориърс заемат предпоследното осмо място, една доста необичайна позиция за тях. Те са рекордьори по спечелени титли – 9 на брой. В периода 1997 – 2009 са почти несменяем шампион. А нападателят им Алексадър Джурич три пъти е топреализатор на лигата.

Домакините Янг Лайънс пък са традиционен аутсайдер в последните години. На практика това е националния отбор на Сингапур до 23 години и в него играят изключително млади местни футболисти. Целта е да се обиграват в мачове с далеч по-опитните от тях професионалисти от другите отбори.

Въобще, в Сингапур сериозно са се заели със задачата да издигнат нивото на националния си отбор и от новия сезон всички отбори без Янг Лайънс и Албирекс Нийгата Сингапур са задължени да имат в състава си поне 6 футболисти до 23 години. Трима от тях трябва да започнат мача, а през първото полувреме само един може да бъде заменен и то с играч също до 23 годишна възраст. В зависимост от числеността на отборите още между 6 и 8 футболисти трябва да са между 24-30 години. А отборите имат право само на двама чужденци без ограничения за възраст.

Познай 3 мача и спечели 70 ЛЕВА! Играеш ли?

Тия правила промениха съотношението на силите и са добре дошли за „Младите лъвове“. Това става видно от мястото, което заемат във временното класиране. Те са четвърти само на две точки след вторите Балестиер Халса, но пък са изиграли два мача по-малко.

Прогноза за Янг Лайънс – Уориърс

В исторически план гостите имат голямо предимство в преките двубои. Но в последните 3 не са вкарвали гол и губят два от тях, при едно равенство 0:0. Последната им победа преди малко повече от една година с 4:3 също не идва лесно след като 10 минути преди края губят с 1:3.

Лайънс спечелиха първия мач срещу Уориърс за сезона с 1:0 като гост. С оглед моментното състояние на двата отбора победа за гостите ми се струва много малко вероятна.

Световно първенство по футбол: Мондиал 2018 – програма, резултати, прогнози!

Материалът Янг Лайънс – Уориърс, прогноза (26/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/янг-лайънс-уориърс-прогноза/

Comments Off on Янг Лайънс – Уориърс, прогноза (26/05/2018)

Comments are closed.