2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига

Дила Гори - Партизан
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Партизан Белград е без съмнение с няколко класи над противника си от Грузия. Едва ли и домакините имат сериозни надежди да отстранят Партизан. Те загубиха първия мач и сега ще са длъжни да атакуват, което може да се окаже пагубно за броя на допуснатите голове. Партизан са фаворит и във втория мач и се очаква да спечелят отново. Прогноза 2.

Пюник Ереван - Молде
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 8/10

Тук положението е много подобно. Молде не само че са много по-добрия отбор от тази двойка, но и го показаха достатъчно убедително в първия мач, в който спечелиха с 5:0. Вторият мач е просто протоколен, но Молде със сигурност ще потърсят победата, най-малкото заради коефициента и парите, които идват с нея. Шампионът на Норвегия срещу шампионът на Армения - ясно е, че двойката е неравностойна. Прогноза 2.

Макаби Тел Авив - Хибърниънс
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 20:30
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

И тук единият отбор е много по-силен от другия, но тук обаче това не си пролича в първия мач. Загубата на шампиона на Израел от малтийския Хибърниънс може би беше най-изненадващия резултат от миналата седмица, заедно със загубата на българския шампион Лудогорец. Но Макаби са длъжни да се вдигнат втория мач и да спечелят убедително пред собствените си фенове. Най-вероятно ще го направят и не само ще го направят, ами и ще го направят с разлика. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

ХИК Хелзинки - Вентспилс
2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

ХИК Хелзинки спечелиха първия мач с 3:1 като гости. Би трябвало да го сторят и в мача-реванш, в който ще имат и домакинското предимство на своя страна. Вентспилс със сигурност ще се втурнат в бурни атаки още от началото на двубоя, което е твърде вероятно рано-рано да приключи мечтите им за нещо от този мач. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/2_21.html

Comments Off on 2-ри квалификационен кръг за Шампионска лига

Comments are closed.