2-ри квалификационен кръг Лига Европа

Черно Море - Динамо Минск
2-ри квалификационен кръг Лига Европа
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Черно Море имат тежък съперник във втория квалификационен кръг, но смятаме, че могат да извоюват едно равенство в домакинството си. Това далеч не е най-добрия резултат за нашия отбор, но такава е реалността. Динамо Минск е много сериозен отбор, който се счита за фаворит от тази двойка. Българският отбор обаче е много компактен и много сработен в защита, така че поне у дома равенството е най-вероятния изход от този мач. Прогноза Х.

Копер - Хайдук Сплит
2-ри квалификационен кръг Лига Европа
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Коефициентът за Хайдук Сплит ни се струва достатъчно голям, че да ни е изгодно да заложим за тях. Чисто и просто те са по-добрия отбор. Това си пролича в миналия кръг, когато съперници на двата отбора бяха тимове от горе-долу едно и също ниво. Хайдук спечелиха с общ резултат 7:3, докато Копер се измъчиха и едва продължиха напред. Копер показаха много слаби изяви на края на сезона, когато бяха спечелили една точка в последните си 6 двубоя. Изглежда тимът не се е оправил оттогава. Прогноза 2.

Войводина - Спартакс
2-ри квалификационен кръг Лига Европа
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Изключително трудно се играе като гост на стадиона на Войводина. Унгарския МТК Будапеща го разбра в първия квалификационен кръг, когато удържаха равен у дома, но като гости бяха победени лесно. А унгарците са поне на хартия по-силни от латвийския Спартакс. Гостите имат много малък европейски опит и обстановката в Сърбия ще им се стори меко казано неприятна. Прогноза 1.

КР Рейкявик - Розенборг
Норвегия
2-ри квалификационен кръг Лига Европа
Час - 22:15
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Розенборг е може би сред най-силните отбори, които участват на този етап на надпреварата. Най-успешният норвежки отбор в последните години сега заема убедително първото място в местното първенство, така че другия сезон сигурно ще играят в Шампионската лига. Но през този са принудени да се борят тук, където срещу тях във втория кръг се изправя исландския КР Рейкявик, който е трети в слабото исландско първенство. Очакваме гостите да победят спокойно като гост и да не се притесняват за домакинството си, точно както се случи в първия кръг. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/2_16.html

Comments Off on 2-ри квалификационен кръг Лига Европа

Comments are closed.