2-ри квалификационен кръг Шампионска лига

Вентспилс - ХИК Хелзинки
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Шампионът на Финландия е големият фаворит в тази двойка. Тимът на гостите е съставен от по-добри играчи, отборът идва от по-силно първенство и би било голям провал за тях, ако не успеят да преодолеят препятствието си от Латвия. Нашите очаквания са за победа на финландците още в първия мач, по този начин увеличавайки с много шансовете си за класиране напред. Прогноза 2.

Мидтиланд - Линкълн Ред Импс
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 20:30
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Тук още повече няма какво да се говори за разликата в класите между двата отбора. Противникът на датския отбор е от Гибралтар и това може би ви говори достатъчно за това колко по-слаби са от Мидтиланд. Най-логичното нещо е домакините да спечелят мача с поне три гола разлика. Всичко останало би било огромна изненада, а дори можете да потърсите и по-изразителна победа за домакините. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Марибор - Астана
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Очакваме домакинското предимство на Марибор да им помогне да се справят с противника си от Казахстан. А това е много важно за тях, тъй като безспорно гостуването в Казахстан ще бъде много тежко. Иначе Марибор е фаворитът в тази двойка и шансовете им за продължаване напред се оценяват като по-високи. Отдавна Марибор не са губели у дома, очакваме за пореден път да се представят добре пред собствената си публика. Прогноза 1.

Тренчин - Стяуа
2-ри квалификационен кръг Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Стяуа миналата година бяха почти с двата крака в групите на Шампионската лига, но Лудогорец и по-специално Козмин Моци ги спряха от тази голяма цел. Сега ще се опитат да го направят от втори опит, а първото им изпитание е словашкия Тренчин. Румънският тим е доста по-качествен от противника си и коефициентът за тях си заслужава да се пробва. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/2.html

Comments Off on 2-ри квалификационен кръг Шампионска лига

Comments are closed.