3-ти предварителен кръг на ШЛ

ЦСКА Москва - Спарта Прага
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 19:15
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10

ЦСКА Москва е фаворитът в тази двойка. Армейците се представиха отлично през миналия сезон, когато бяха в най-силната група. Цел минимум за този сезон е поне отново да стигнат до груповата фаза. Това минава през задължителна победа у дома над Спарта Прага. Гостите не спечелиха в последните си два мача за първенство и показват колебанията в играта си. Домакините пък започнаха сезона в Русия с две поредни победи. Прогноза 1.

Милсами - Шкендербеу
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Милсами хвърлиха бомбата в предния кръг и отстраниха българския шампион Лудогорец след две победи в двата мача. Сега съперникът им е отбор от много по-ниска класа от Орлите. Милсами имат изключителния шанс да стигнат до плейофите. Много важно за тях е в първия мач да спечелят и пред собствена публика играчите на домакините без съмнение ще хвърлят всички сили. Двата отбора са равностойни и е твърде вероятно домакинското предимство да окаже решаващо влияние. Прогноза 1.

Фенербахче - Шахтьор Донецк
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Фенерите имат голямо желание да стигнат до групите, като желанието им е подплатено и от много качества. Турският отбор има много силни играчи и също толкова силен колектив, а за обстановката, която ще видим тази вечер, няма какво да се говори. Със сигурност турските привърженици ще направят атмосферата за гостите жестока. И тук имаме един двубой, в който домакинското предимство ни кара да мислим в посока знак 1.

Динамо Загреб - Молде
3-ти предварителен кръг на ШЛ
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

В тази двойка, освен, че ще имаме гореща атмосфера, създадена от фанатизираните хърватски привърженици, имаме и достатъчно видима разлика в класите. Динамо Загреб разполага с по-добрите и по-достойните за участие в плейофната фаза играчи. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/3.html

Comments Off on 3-ти предварителен кръг на ШЛ

Comments are closed.