Betfair мачове в Англия

Манчестър Сити - Уотфорд
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Очакваме гражданите да се справят без проблеми в домакинския си мач срещу Уотфорд. Домакините започнаха по страхотен начин новата кампания с три победи, две от тях с по 3:0 и една с 2:0. В тях съперниците бяха много по-трудни, сега срещу Уотфорд се очаква още по-лесно да стигнат до убедителна победа. Уотфорд са новаци в Премиър Лийг и все още нямат записана победа от началото на сезона. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Ливърпул - Уест Хям
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Убедителна победа ще потърсим и в домакинството на Ливърпул срещу Уест Хям. Ливърпул могат да се похвалят с победи с хендикап в 4 от последните си 5 домакинства на Уест Хям. Те могат да се похвалят и с доброто начало на сезона, със 7 точки от три мача. Гостите пък започнаха с хубава победа, но след това допуснаха две загуби от Борнемут и Лестър. Трудно ще им бъде срещу Ливърпул. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Борнемут - Лестър
Англия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Лестър имат много добри шансове да стигнат до трите точки днес. Те също имат 7 точки от началото на сезона, докато Борнемут имат 3 пункта в актива си. Двата отбора играха един срещу друг за последно преди два сезона, когато Лестър записа две победи в двата мача. Прогноза 2.

Нюкасъл - Арсенал
Англия
Час - 14:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 6/10

Арсенал имат много добра статистика в двубоите си срещу Нюкасъл. Последните 7 такива двубоя са спечелени неизменно от Артилеристите. При такава статистика няма как да очакваме друго, освен една лесна и спокойна победа за гостите, до каквато обикновено стигат. Още повече като виждаме, че Нюкасъл са с 2 точки от началото на сезона. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/betfair_29.html

Comments Off on Betfair мачове в Англия

Comments are closed.