Betfair мачове за деня

Дрогеда Юнайтед - Дънкалк
Ирландия
Час - 22:05
Прогноза - 1Х
Коефициент - 4.00
Сигурност - 4/10

Дрогеда Юнайтед се справят доста добре в преките си двубои с Дъндалк на собствен терен. Дрогеда са загубили само 1 от последните си 10 домакинства  на отбора на Дъндалк. Има всички предпоставки тази серия да продължи. Домакините се намират в доста прилична форма. Тимът записа 4 победи и 1 равен в последните си 5 двубоя и така се реваншира на феновете си за слабия старт. Прогноза двоен шанс 1Х.

Сарпсборг - Молде
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

В този двубой изненади не очакваме. Молде са големият фаворит в него, като през миналия сезон спечелиха и двата си мача срещу Сарпсборг без никакви проблеми – с два и четири гола разлика. Сега домакините влизат в мача с две загуби в последните си два мача. Молде са по-напред в класирането и ще искат на всяка цена да спечелят трите точки, за да доближат лидерите. Прогноза 2.

Тамека Тарту - Пайде Линамесконд
Естония
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Дербито в дъното на класирането. Залагаме против много слабата форма на домакините, които загубиха последните си 4 мача, в два от които допуснаха поражения със съответно 6:0 и 7:0. Гостите спечелиха трите точки преди един кръг и поеха глътка въздух. Техен коз е и това, че спечелиха последния директен двубой от началото на март с 4:2. Коефициентът за тях сега е доста добър. Прогноза 2.

Левадия Талин II - Кивиоли Ирбис
Естония 2
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Вторият отбор на Левадия Талин показва доста добри резултати в домакинските си двубои срещу Кивиоли - имат 5 победи в последните си 6 домакинства при голова разлика в тях 18:3 - и сега, когато се намират в серия от 4 поредни домакински победи, имат всички шансове да нанесат нов тежък удар върху гостите. Левадия са с 6 точки пред противника си в класирането, ще имат и бонуса на собствения терен, така че има стойност в този залог. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/betfair.html

Comments Off on Betfair мачове за деня

Comments are closed.