Препоръчвани БУКМЕЙКЪРИ И БОНУСИ за България

Обикновено е доста трудно решение да се избере кой онлайн букмейкър е най-добрия за вас, даже най-вероятно няма да намерите букмейкър, който да задоволява всичките ви изисквания. Бихме ви препоръчали да поддържате сметки в няколко онлайн букмейкъра и да залагате в тях според коефициентите, които предлагат за конкретния залог.

Затова и съм ви приготвил списък от най-сериозните букмейкъри онлайн със страници на Български език със бонусите при регистрация които предлагат и кратко ревю с плюсовете и минусите на всеки от тях. С най добри впечатления съм останал от Британския букмейкър betfair. Вече от доста време с лиценз за Българския пазар и са адаптирали голяма част от многобройните си предложения за залози и промоциии за БГ клиента. Иновативните опции като Cash-out, Price Rush и Acca Edge, интеграцията на букмейкъра с борсата за залози, безкрайните промоции за нови и съществуващи клиенти ги поставят на първото място в класацията ми.

Борсата за залози на Betfair в която играчите залагат един срещу друг е първата в света и предлага доста по различно решения от традиционните букмейкъри, както и множество бонуси и промоции. Повече за това как функционира борсата за залозите може да намерите на страницата ни с видео уроци за Betfair борса.

Веднага след тях се нарежда един друг букмейкър с традиции сред Българския клиент, но отскоро също с лиценз за България – bwin. С може би най-добрата платформа за залози на живо, подкрепена от многобройните преки предавания на различни спортни събития те не падат по долу от Betfair. Очаквам да реагират с малко повече промоции и специални оферти за взискателния Български пазар.

Букмейкър Бонуси Рейтинг Ревю Как да ги взема ?
210 лв. 9/10 Ревю на EFBET Регистрирай се »
100 лв. 8/10 Ревю на Palmsbet Регистрирай се »
€200 7/10 повече за BETFAIR Регистрирай се »

Що е бонуси ли ? Ми повечето букмейкъри предлагат на новите си клиенти различни бонуси при регистрация и първи депозит при тях. Така че ако сте решили да залагате онлайн защо да не го направите при някой който ще Ви предложи безплатен залог като бонус в добавка към Вашия първи депозит.

Нормално за всеки бонус има ограничения, които се посочени в правилата и условията на всеки букмейкър, които е добре да бъдат прочетени внимателно.