Sportingbet залози за Норвегия

Олесунд - Мьондален
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

И двата отбора не се намират в най-добрата си форма, но тази на гостите изглежда още по-лоша. Домакините поне записаха една победа преди два кръга, докато Мьондален нямат такава вече 6 поредни двубоя за първенство. Иначе двата тима заемат съседни позиции във временното класиране, но като добавим и домакинското значение, предимството на Олесунд става доста осезаемо. Прогноза 1.

Стромгодсет - Вигинг
Норвегия
Час - 16:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Стромгодсет се изправят срещу един отбор, от който имат много добри спомени от последните си двубои пред собствена публика. Стромгодсет имат 6 победи и 1 равен в последните си 7 домакинства на Викинг, така че гостите със сигурност ще имат допълнителна доза олово в краката си, излизайки на този стадион. Стромгодсет и сега са в серия от 3 поредни победи у дома. Прогноза 1.

Сандефьорд - Тромсьо
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Сандефьорд са отборът на последно място във временното класиране. Те имат 2 спечелени точки в последните си 11 двубоя. Тромсьо също започнаха зле сезона, но в последния месец започват да напипват правилния ритъм. Тимът има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните си 5 мача, което е изключително постижение в сравнение с това на домакините. Прогноза 2.

Бодьо-Глимт - Розенборг
Норвегия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Розенборг дават сериозна заявка за шампионска титла през този сезон. Тимът е лидер в класирането с 33 точки от началото на кампанията. Срещу тях се изправя тимът на предпоследно място във временното подреждане, който е спечелил точно три пъти по-малко точки - 11. Разликата в класите е налице и при това е сериозна, а Розенборг са длъжни да печелят в двубои като този, за да се окичат със златните медали в края на сезона. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/sportingbet.html

Comments Off on Sportingbet залози за Норвегия

Comments are closed.