Sportingbet прогнози на днешните срещи

Райо Валекано - Валенсия
Испания
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Логиката ни зад точи залог е проста. Райо Валекано са отбор от златната среда на класирането и не се борят за нищо, докато срещу тях се изправя отбор, който има всички шансове да се класира за Шампионската лига другия сезон и ще играе на кръв днес. Валенсия има чувствително предимство в предишните двубои срещу Райо Валекано, така че залогът ни изглежда все по-обещаващ. Прогноза 2.

Гранада - Еспаньол
Испания
Час - 23:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

И тук ще последваме същата логика. За Гранада точките са от изключително значение, защото се борят да останат в елита, докато Еспаньол са в същата тази златна среда и за тях сезонът може да се каже, че вече е приключил. Гранада се представят доста по-добре у дома, така че трябва да се борят на всяка цена за трите точки днес пред собствена публика. Прогноза 1.

Емполи - Наполи
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Тук, освен горната логика, тъй като и в този мач имаме само един отбор, на който да му трябват точки, имаме и много сериозна разлика в класите. Наполи е отбор от световна класа, докато Емполи е мъждукащ отбор между Серия А и Серия Б, който този сезон ще има късмета да остане в елита. Силният отбор на Наполи се бори да се класира поне на третото място, даващо право на участие в плейоф за ШЛ. Малко не им достига до третата позиция и днес могат да скъсят разликата. Прогноза 2.

Амкар - Динамо Москва
Русия
Час - 17:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Делящият последното място в класирането Амкар Перм приема 4-ия в класирането и 3-ия най-силен гост Динамо Москва. Разликата в класите е сериозна и всякакъв различен резултат от победа за госта би било изненада. Последният мач между Амкар и Динамо завърши с победа 5:0 за Динамо Москва. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:00 Райо Валекано - Валенсия ---> F+
21:45 Емполи : Наполи ---> Ring.bg
23:00 Гранада - Еспаньол ---> F+

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/04/sportingbet_30.html

Comments Off on Sportingbet прогнози на днешните срещи

Comments are closed.