UEFA EURO 2016

Чехия - Исландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10
Чехия като домакини не очакваме да допуснат грешна стъпка срещу по- скромния отбор на Исландия, въпреки добрата форма на гостите. Исландците записаха три победи в първите три мача и дадоха сериозна заявка за класиране на Европейското. Но и Чехия са в същата страхотна форма - три победи от три мача. Чехите са много силен отбор, със сигурност по- силен от този на гостите, и на домашния терен са длъжни да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Израел - Босна и Херцеговина
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10
Босна не започнаха никак добре квалификационната кампания за Европейското, след като записаха едва две точки в първите три мача. Днес Босна, които имат страхотни играчи като Един Джеко и Миралем Пянич, са длъжни да спечелят, защото иначе мястото им на големия форум ще започне сериозно да изстива. В тима на Израел няма играчи, които дори и да се доближават до класата на гостите, така че можем спокойно да очакваме победа за Босна. Прогноза 2.

Азербайджан - Норвегия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Азерите таяха някакви надежди за класиране на Европейското, но след като записаха три загуби в първите три мача няма как повече да се надяват това да се случи. В последния мач отборът на Берти Фогс записа срамна загуба с 6:0 от Хърватия. Норвегия пък играха много добре в последния мач срещу България, в който за съжаление победиха. За България би било много добре Азербайджан да вземе нещо от Норвегия, но погледнато безпристрастно това едва ли ще се случи. Прогноза 2.

Италия - Хърватия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Хърватите в момента изглеждат като по- добър отбор от този на италианците. За това признават дори и хората от щаба на домакините в днешния двубой. В състава на хърватите има изключително големи звезди, докато италианците са много неубедителни в някои срещи. В последните три двубоя между двата отбора Хърватия имат две победи и един равен. И сега мислим, че хърватите ще останат непобедени срещу Скуадра Адзура. Прогноза двоен шанс Х2.

ТВ Програма
19:00 Белгия - Уелс ---> Diema
19:00 Азербайджан - Норвегия ---> NOVA Sport
21:45 България - Малта ---> БНТ 1
21:45 Италия - Хърватия ---> NOVA Sport

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/11/uefa-euro-2016.html

Comments Off on UEFA EURO 2016

Comments are closed.